Bedrijfscursussen


Eurotaal verzorgt betaalbare taalcursussen voor bedrijven, zowel op locatie als online. Deze cursussen kunnen individueel of als groepscursus worden aangeboden. 

 

De data en tijden van de lessen worden in overleg bepaald en onze docenten stellen zich zeer flexibel op als er met reeds vastgelegde data moet worden geschoven. Ook de inhoud van de cursus wordt in overleg bepaald. 

 

Indien gewenst doen we van tevoren een niveaubepaling, zodat u er zeker van kan zijn dat uw medewerkers op een passend niveau aan de slag gaan. Inhoudelijk leveren we maatwerk. We stellen in overleg met u het doel van de cursus vast en stippelen daarbij een leerlijn uit. Daarbij staat voor ons de inhoudelijke kwaliteit altijd voorop. 

 


Eurotaal heeft al voor veel bedrijven naar tevredenheid cursussen gerealiseerd, zowel voor het midden- en kleinbedrijf als voor internationaal opererende bedrijven. 

 

Op verzoek sturen wij u een lijst van bedrijven waarmee we samengewerkt hebben. Mail ons gerust voor vrijblijvende informatie.

 

mail: info@eurotaal.com