Algemeen Engels

English for professionals

Cambridge English

IELTS PreparationMoeite met Engels? Doe een cursus en blijf bij met de wereld van nu!  

Geen idee wat uw niveau is? Wij helpen u graag!

 

Algemeen Engels 

 

Een goede beheersing van het Engels is in onze maatschappij onmisbaar. Op het werk, op vakantie, wie je ook bent en wat je ook doet, met een betere beheersing van de Engelse taal kom je altijd verder. Zelfs in landen waarin een andere wereldtaal wordt gesproken, kun je met het Engels nog terecht. 

 

Het Engels is een wereldtaal. Het wordt door meer dan 1.75 miljard mensen gesproken. Het is de taal van de wetenschap en de communicatie en informatie technologie. Het is ook de meest gebruikte taal in de internationale betrekkingen en het internationaal zakenleven

 

Is veel van het op school geleerde Engels bij u weggezakt? Doe er wat aan en volg een cursus Engels bij Eurotaal. 

 

We leren u de taal zoals een kind zijn moedertaal leert: step by step (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. Heeft u een cursus met goed gevolg afgerond? Dan ontvangt u van ons een certificaat van deelname. 

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen algemeen Engels, zowel op locatie als online. 

 

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 


Bent u het Engels al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 


English for professionals

 

Business English

 

In onze cursussen zakelijk Engels leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze te communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend vocabulaire bij de meest voorkomende situaties in het bedrijfsleven, zoals het voeren van telefoongesprekken, het voorzitten en bijwonen van vergaderingen, het schrijven van rapporten en verslagen, etc. In overleg met uw docent kan de inhoud van de cursus worden aangepast aan uw specifieke wensen. 

 

Voor een cursus zakelijk Engels is een basisniveau in het Engels noodzakelijk. U moet minimaal A2 niveau hebben om met zakelijk Engels te kunnen starten. Heeft u dat niveau nog niet? Dan begint u met regulier Engels, en doet u daarna een zakelijke cursus. 

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen zakelijk Engels, zowel op locatie als online. 

  

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 

Onder English for Professionals vallen ook de volgende cursussen:

 

English for Nursing,  English for Marketing, Technical English, English for the Media, Academic English, English for Travel, Tourism and the Hotel industry, en Financial English.  


Cambridge English

 

Werkt u liever toe naar het halen van één van de Cambridge English Certificates? Deze certificaten worden wereldwijd erkend en zijn een zeer waardevolle aanvulling op uw CV. Wij zijn zeer ervaren in het verzorgen van Cambridge cursussen op alle niveaus. We kunnen u voorbereiden op de volgende examens:

 

     B1 Preliminary

     B2 First

     C1 Advanced

     C2 Proficiency

 

Moet u binnenkort een IELTS test afleggen, en zoek u ondersteuning bij de voorbereiding?

Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres! 

  

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen Cambridge English, zowel op locatie als online. 

  

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 


Wat onze cursisten zeggen:

"Ik heb Engels nodig voor mijn werk. Fijn, dat de docente van Eurotaal mij extra oefeningen aanreikt, die voor mij direct in de praktijk toepasbaar zijn. Ik durf inmiddels mijn Engelse collega's te spreken aan de telefoon!"

 

"Wij hadden een enthousiaste docente van Eurotaal, die ons op een prettige wijze haar moedertaal leerde. We zijn al wat ouder, daarom was het fijn dat de docente ons hielp bij de start van de online-lessen. We hadden echt niet verwacht, dat digitale lessen zo efficiënt worden gerealiseerd. En veilig! In het najaar plannen we een cruise en het is voor ons zo fijn om nu in het Engels te kunnen communiceren.”

  

Wilt u ook vloeiend Engels leren spreken of uw Engels verbeteren?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!