Als je nú  je Engels verbetert, heb je daar voor de rest van je leven voordeel bij! 

 

Een goede beheersing van het Engels is in onze maatschappij onontbeerlijk geworden. Op het werk, op vakantie, waar je ook komt, wat je toekomstdromen ook zijn, met een betere beheersing van de Engelse taal kom je verder.

 

Groepslessen

U kunt bij ons terecht voor in niveau oplopende taaltrainingen waarin u op een rustig tempo de eerste beginselen worden bijgebracht. Daarna kunt u in vervolgcursussen uw niveau steeds verder verhogen, totdat u het Engels voldoende machtig bent om u in alledaagse situaties te kunnen redden. Wij leren u de taal, zoals een kind zijn moedertaal leert: Step by step (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. De groepen zijn klein, dus er is ruimte voor voldoende individuele aandacht en de docenten zijn ervaren en bekwaam.

 

Privélessen

In (online) privélessen leveren we maatwerk op alle niveaus, zowel voor algemeen Engels als zakelijk Engels. Daarnaast kunnen we u helpen uw spreekangst onder controle te krijgen. Bent u het Engels al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 

Een privécursus doet men soms alleen, maar er zijn ook meerdere echtparen of vrienden/vriendinnen, die op deze ontspannen wijze het Engels vloeiend met elkaar leren spreken. 

 

Voordelen ten opzichte van de groepscursus:

-          Er is volledige flexibiliteit betreffende niveau en intensiviteit van de cursus. 

-          U kunt dus op elk niveau en op een zelf gekozen datum starten. 

-          U bepaalt zelf of er elke week of elke twee weken een les wordt gerealiseerd. 

-          De dag van de week en het tijdstip op de dag stemt u af met de docent(e).

-          De docent(e) komt voor deze mondelinge lessen bij u thuis.

-          Aansluitend bestaat altijd de mogelijkheid om meer lessen te plannen.

Wat onze cursisten zeggen:

"Ik heb Engels nodig voor mijn werk. Fijn, dat de docente van Eurotaal mij extra oefeningen aanreikt, die voor mij direct in de praktijk toepasbaar zijn. Ik durf inmiddels mijn Engelse collega's te spreken aan de telefoon!"

 

"Wij hadden een enthousiaste docente van Eurotaal, die ons op een prettige wijze haar moedertaal leerde. We zijn al wat ouder, daarom was het fijn dat de docente ons hielp bij de start van de online-lessen. We hadden echt niet verwacht, dat digitale lessen zo efficiënt worden gerealiseerd. En veilig! In het najaar plannen we een cruise en het is voor ons zo fijn om nu in het Engels te kunnen communiceren.” 

Wilt u ook vloeiend Engels leren spreken of uw Engels verbeteren? Vul dan voor vrijblijvende informatie het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!