Algemeen Frans

Zakelijk FransNeem nú een cursus en bestel je croissant bij het petit dejeuner voortaan in het Frans!
Of wil je eindelijk eens weten waar dat prachtige chanson over gaat? 


 Het Frans wordt als officiële taal in tientallen landen  gesproken. Het wordt door zeker 75 miljoen mensen gesproken als hun moedertaal. Nog eens ongeveer 50 miljoen mensen spreken het Frans als tweede taal. Het Frans is eeuwenlang gezien als de taal van de bestuurlijke elite en is nog steeds een van de belangrijkste talen in het diplomatieke verkeer. Wie wil deze prachtige taal nou niet kunnen spreken?


 

Groepslessen

U kunt bij ons terecht voor in niveau oplopende taaltrainingen waarin u op een rustig tempo de eerste beginselen worden bijgebracht. Daarna kunt u in vervolgcursussen uw niveau steeds verder verhogen, totdat u het Frans voldoende machtig bent om u in alledaagse situaties te kunnen redden. 

 

Wij leren u de taal, zoals een kind zijn moedertaal leert: étape par étape (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. De groepen zijn klein, dus er is ruimte voor voldoende individuele aandacht en de docenten zijn ervaren en bekwaam.

 

Als u een groepscursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname. 

 

 

Privélessen

In (online) privélessen leveren we maatwerk op alle niveaus. Daarnaast kunnen we u helpen uw spreekangst onder controle te krijgen. Bent u het Frans al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 

Een privécursus hoeft niet altijd volledig individueel te zijn. Samen met uw partner, vriend(in)  of collega, is het nog leuker. Zo leert u op ontspannen wijze het Frans vloeiend met elkaar spreken. 

 

 

Voordelen van privélessen ten opzichte van een groepscursus:

 

  • Er is volledige flexibiliteit betreffende niveau en intensiviteit van de cursus. 
  • U kunt dus op elk niveau en op een zelf gekozen datum starten. 
  • U bepaalt zelf of er elke week of elke twee weken een les wordt gerealiseerd. 
  • De dag van de week en het tijdstip op de dag stemt u af met de docent(e).
  • De docent(e) komt voor deze lessen bij u thuis, of u volgt de lessen online. 
  • Aansluitend bestaat altijd de mogelijkheid om meer lessen te plannen

 

Wat onze cursisten zeggen:

"Er was een professionele docente, die op enthousiaste wijze haar moedertaal wist over te brengen." "Na twee lessen was ik al in staat enkele zinnen te formuleren."

 

Wilt u ook vloeiend Frans leren spreken of uw Frans verbeteren?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.