Algemeen Frans

Zakelijk FransNeem nú een cursus en bestel uw croissant bij het petit dejeuner voortaan in het Frans!
Of wilt u eindelijk eens weten waar dat prachtige chanson over gaat? 

 

Het Frans wordt als officiële taal in tientallen landen  gesproken. Het wordt door zeker 75 miljoen mensen gesproken als hun moedertaal. Nog eens ongeveer 50 miljoen mensen spreken het Frans als tweede taal. Het Frans is eeuwenlang gezien als de taal van de bestuurlijke elite en is nog steeds een van de belangrijkste talen in het diplomatieke verkeer. Wie wil deze prachtige taal nou niet kunnen spreken?

 

Wij leren u de taal, zoals een kind zijn moedertaal leert: étape par étape (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. Als u een cursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname. 

 

Bent u het Frans al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen algemeen Frans, zowel op locatie als online. 

  

 

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 


Zakelijk Frans

 

In onze cursussen zakelijk Frans leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend vocabulaire bij de meest voorkomende situaties in het bedrijfsleven, zoals het voeren van telefoongesprekken, het voorzitten en bijwonen van vergaderingen,  het schrijven van rapporten en verslagen, etc. In overleg met uw docent kan de inhoud van de cursus worden aangepast aan uw specifieke wensen. 

 

Voor een cursus zakelijk Frans is een basisniveau noodzakelijk. U moet minimaal A2 niveau hebben om met zakelijk Italiaans te kunnen starten. Heeft u dat niveau nog niet? Dan begint u met algemeen Frans, en doet u daarna een zakelijke cursus. 

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen zakelijk Frans, zowel op locatie als online. 

  

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 


 

Wat onze cursisten zeggen:

"Er was een professionele docente, die op enthousiaste wijze haar moedertaal wist over te brengen." "Na twee lessen was ik al in staat enkele zinnen te formuleren."

 

Wilt u ook vloeiend Frans leren spreken of uw Frans verbeteren?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.