Algemeen Italiaans

Zakelijk ItaliaansNeem nú een cursus en bestel uw cappuccino op dat Venetiaanse terras voortaan in het Italiaans!
Of wilt u eindelijk eens weten wat er nou precies in die prachtige opera wordt gezongen?

 

Algemeen Italiaans

  

Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 59 moedertaalsprekers in Italië en ongeveer 68 miljoen mensen wereldwijd. Deze prachtige taal maakt, net als o.a. het Spaans en Frans, deel uit van de Romaanse taalgroep. Het huidige Italiaans is uit het Toscaans ontstaan, en lijkt van alle Romaanse talen nog het meest op het Latijn.

 

Wij leren u de taal, zoals een kind zijn moedertaal leert: Passo dopo passo (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. Als u een cursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname. 

  

Bent u het Italiaans al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen algemeen Italiaans, zowel op locatie als online. 

  

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 

 


Zakelijk Italiaans

 

In onze cursussen zakelijk Italiaans leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend vocabulaire bij de meest voorkomende situaties in het bedrijfsleven, zoals het voeren van telefoongesprekken, het voorzitten en bijwonen van vergaderingen,  het schrijven van rapporten en verslagen, etc. In overleg met uw docent kan de inhoud van de cursus worden aangepast aan uw specifieke wensen. 

 

Voor een cursus zakelijk Italiaans is een basisniveau noodzakelijk. U moet minimaal A2 niveau hebben om met zakelijk Italiaans te kunnen starten. Heeft u dat niveau nog niet? Dan begint u met algemeen Italiaans, en doet u daarna een zakelijke cursus. 

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen zakelijk Italiaans, zowel op locatie als online. 

  

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 


Wat onze cursisten zeggen:

"Italië en het Italiaans zijn zo romantisch! Wij wilden het per se leren spreken. En weet je....met een cursus van Eurotaal is het ons gelukt!"

 

Wilt u ook vloeiend Italiaans leren spreken of uw Italiaans verbeteren?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.