Als je nú goed Spaans leert spreken, dan wordt je volgende vakantie nog gezelliger! 

 

Met ongeveer 400 miljoen moedertaalsprekers en ongeveer 60 miljoen mensen die het als tweede taal spreken, staat het Spaans op nummer twee van de lijst van meest gesproken talen ter wereld. Het is dus een waardevolle taal om te leren, niet alleen voor op vakantie, maar ook in het zakenleven.

 

Groepslessen

U kunt bij ons terecht voor in niveau oplopende taaltrainingen waarin u op een rustig tempo de eerste beginselen worden bijgebracht. Daarna kunt u in vervolgcursussen uw niveau steeds verder verhogen, totdat u het Spaans voldoende machtig bent om u in alledaagse situaties te kunnen redden. Wij leren u de taal, zoals een kind zijn moedertaal leert: Paso a paso (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. De groepen zijn klein, dus er is ruimte voor voldoende individuele aandacht en de docenten zijn ervaren en bekwaam.

 

Privélessen

In (online) privélessen leveren we maatwerk op alle niveaus, zowel voor algemeen Spaans als zakelijk Spaans. Daarnaast kunnen we u helpen uw spreekangst onder controle te krijgen. Bent u het Spaans al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 

Een privécursus doet men soms alleen, maar er zijn ook meerdere echtparen of vrienden/vriendinnen, die op deze ontspannen wijze het Spaans vloeiend met elkaar leren spreken. 

 

Voordelen ten opzichte van de groepscursus:

-          Er is volledige flexibiliteit betreffende niveau en intensiviteit van de cursus. 

-          U kunt dus op elk niveau en op een zelf gekozen datum starten. 

-          U bepaalt zelf of er elke week of elke twee weken een les wordt gerealiseerd. 

-          De dag van de week en het tijdstip op de dag stemt u af met de docent(e).

-          De docent(e) komt voor deze mondelinge lessen bij u thuis.

-          Aansluitend bestaat altijd de mogelijkheid om meer lessen te plannen.

 

Wat onze cursisten zeggen:
"Mijn man en ik komen al jaren in Spanje. Nu we de cursus bij Eurotaal hebben afgerond kunnen we ons goed verstaanbaar maken in het Spaans!"

 

Wilt u ook vloeiend Spaans leren spreken of uw Spaans verbeteren? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op!