Algemeen Spaans

Zakelijk Spaans

DELE Diploma'sLeer nú goed Spaans spreken, dan wordt de volgende vakantie nog gezelliger! 

Geen idee wat uw niveau is? Wij helpen u graag!

 

Algemeen Spaans

 

Met ongeveer 400 miljoen moedertaalsprekers en ongeveer 60 miljoen mensen die het als tweede taal spreken, staat het Spaans hoog bovenaan de lijst van meest gesproken talen ter wereld. Het is dus een waardevolle taal om te leren, niet alleen voor op vakantie, maar ook in het zakenleven. Wilt u ook Spaans leren of uw kennis van de taal vergroten?

 

We leren u de taal zoals een kind zijn moedertaal leert: Paso a paso (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica wordt u op speelse wijze bijgebracht d.m.v. op de praktijk gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. Heeft u een cursus met goed gevolg afgerond? Dan ontvangt u van ons een certificaat van deelname. 

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen algemeen Spaans, zowel op locatie als online. Ook voor kinderen!

 

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht 

 


Bent u het Engels al op een hoger niveau machtig, maar heeft u een hardnekkig Nederlands accent? Dan is onze accent-reductie training iets voor u!

 


Zakelijk Spaans

 

In onze cursussen zakelijk Spaans leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze te communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend vocabulaire bij de meest voorkomende situaties in het bedrijfsleven, zoals het voeren van telefoongesprekken, het voorzitten en bijwonen van vergaderingen,  het schrijven van rapporten en verslagen, etc. In overleg met uw docent kan de inhoud van de cursus worden aangepast aan uw specifieke wensen. 

 

Voor een cursus zakelijk Spaans is een basisniveau in het Spaans noodzakelijk. U moet minimaal A2 niveau hebben om met zakelijk Spaans te kunnen starten. Heeft u dat niveau nog niet? Dan begint u met regulier Spaans, en doet u daarna een zakelijke cursus. 

 

Eurotaal verzorgt groeps- en privécursussen zakelijk Spaans, zowel op locatie als online. 

  

Kijk voor de verschillende soorten cursussen bij Taalcursussen en ons Cursusoverzicht

 


 DELE Diplomas

 

Pakt u het graag grondig aan, en werkt u liever toe naar het halen van een officieel  DELE Diploma? 

 

Deze certificaten worden internationaal erkend en zijn een zeer waardevolle aanvulling op uw CV.

 

Wij verzorgen cursussen op diverse niveaus om u op de DELE examens voor te bereiden.  

 

Stuur ons contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden!


 

Wat onze cursisten zeggen:
"Mijn man en ik komen al jaren in Spanje. Nu we de cursus bij Eurotaal hebben afgerond kunnen we ons goed verstaanbaar maken in het Spaans!"

 

Wilt u ook vloeiend Spaans leren spreken of uw Spaans verbeteren?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op!